Zzp opdrachten en collegiale in en uitleen zonder tussenpersoon!

Heb je een te klein netwerk en zoek je mooi lange opdrachten? Soms heb je snel werk of personeel nodig en soms heb je personeel over!

Dit platform maakt het voor zzp-ers mogelijk om snel opdrachten in de buurt te kunnen vinden en rechtstreeks met de opdrachtgever te contacten. Zie je een mooi project in de buurt, lees de opdracht door en neem gelijk contact op met de opdrachtgever! Je hoeft dus niet meer thuis te zitten als je vaste opdrachtgevers geen werk hebben. Bedrijven zetten namelijk hier hun opdrachten uit met hun rechtstreekse contactgegevens!

Voor bedrijven geldt dat het snel kunnen op of afschalen van personeel al jaren een probleem is. Personeelsplaats is een tool waar je razendsnel de hulp van je concullega kunt inschakelen of je nu personeel over of te kort hebt! Ook kun je er snel projecten uitbesteden, projectpartners of zzp-ers zoeken en benaderen.

Het platform is live en werkt landelijk dus je kunt heel snel personeel in of uitlenen of het nu binnen of buiten de regio nodig is. Om zo snel mogelijk te kunnen schakelen is het eenvoudig mogelijk om direct rechtstreeks contact met elkaar op te nemen zonder een tussenpersoon. Tarieven, voorwaarden en alle benodigde informatie kom je zelf overeen. De kosten voor de bemiddeling bestaan alleen uit een abonnement voor onbeperkt gebruik van Personeelsplaats zonder bijkomende kosten per uur!